Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια κατά τη συμπλήρωση της πιο κάτω φόρμας δημιουργίας λογαριασμού, πατήστε εδώ.

Ο λογαριασμός πρέπει να δημιουργηθεί από το άτομο που επιθυμεί να υποβάλει αίτηση για κάποιο από τα Σχέδια Χορηγιών του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞ.Ε.

Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται κατά τη δημιουργία λογαριασμού και κατά την υποβολή αιτήσεων, η Επιτροπή Διαχείρισης του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞ.Ε επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα στο πλαίσιο άσκησης δημόσιας εξουσίας που της έχει ανατεθεί βάσει του Νόμου 108(Ι)/2022. Η Επιτροπή επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά και μόνο στο βαθμό που χρειάζεται για την εξέταση των αιτήσεων. Οι σχετικές πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται για άλλο μη προβλεπόμενο σκοπό. Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Επιτροπής, καθώς και για τα σχετικά δικαιώματα σας.

 

 

 

Παρακαλούμε επισυνάψτε αντίγραφο [του Δελτίου Ταυτότητας σας / της Βεβαίωσης εγγραφής πολίτη της Ένωσης και Μελών της οικογένειας του που είναι επίσης πολίτες της Ένωσης / του Alien Registration Card (ARC)]. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες/βοήθεια σε ό,τι αφορά στην επισύναψη αρχείων.
Περιορισμοί φόρτωσης
Παρακαλούμε δηλώστε μία έγκυρη διεύθυνση email. Όλα τα emails που αφορούν το λογαριασμό σας ή/και τις αιτήσεις που θα υποβάλετε για τα Σχέδια Χορηγιών, θα αποστέλλονται σε αυτήν τη διεύθυνση. Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιοποιηθεί και δεν θα χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς, εκτός από τη διαχείριση του λογαριασμού ή/και των αιτήσεων σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε ξανά τη διεύθυνση email για επιβεβαίωση.
Το Όνομα Χρήστη (username) μπορεί να περιέχει μόνο λατινικούς αλφαριθμητικούς χαρακτήρες (μικρά, κεφαλαία, αριθμούς), καθώς και κάτω παύλες.
Δηλώστε το ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ σας, όπως ακριβώς αναγράφονται στο δελτίο ταυτοποίησης σας (παρακαλούμε μην αναγράψετε τροποποιημένο το όνομα σας και μην χρησιμοποιήσετε greeklish).
Ημερομηνία Γέννησης: